UK Investment Manager skifter tildeling til Bitcoin fra guld i ‚defensiv træk‘

Den institutionelle oversvømmelse i BTC fortsætter.

En britisk investeringsforvalter har tilføjet Bitcoin (BTC) til sin portefølje og understreger det igangværende institutionelle skift mod digitale aktiver.

Ruffer Investment Company Limited, en investeringsforvalter med aktier noteret på London Stock Exchange, har afsløret sin nye Bitcoin-strategi.

I en performanceopdatering og managerkommentar, der blev offentliggjort tirsdag, sagde Ruffer, at den har føjet Bitcoin til sin Multi-Strategies Fund, primært som et defensivt skridt mod den „fortsatte devaluering“ af fiat-penge. Fonden har nu cirka 2,5% af sine aktiver i Bitcoin.

Tildelingen blev foretaget i november, efter at Ruffer reducerede sin eksponering for guld til fordel for BTC.

Firmaet sagde:

”Vi ser dette som en lille, men potent forsikringspolice mod den fortsatte devaluering af verdens største valutaer. Bitcoin diversificerer virksomhedens (meget større) investeringer i guld og inflationsrelaterede obligationer og fungerer som en afdækning over for nogle af de monetære og markedsmæssige risici, som vi ser. ”
Grundlagt i 1994 har Ruffer 20,3 milliarder euro (27,2 milliarder dollars) i aktiver under forvaltning pr. 30. november. Virksomheden har omkring 6.600 kunder over hele verden kompromitteret af enkeltpersoner, familier, pensionskasser og velgørenhedsorganisationer.

Ruffers træk gentager et for nylig opkald fra JPMorgan Chase om, at Bitcoin roligt spiser gulds markedsandel. I en note til klienter, der blev frigivet i sidste uge, sagde kvantitative strategier ledet af Nikolaos Panigirtzoglou, at Bitcoin-vedtagelse kunne føre til „strukturel modvind“ for guld.

Strategerne skrev:

„Hvis denne mellemlang til langvarige afhandling viser sig at være korrekt, vil prisen på guld blive udsat for en strukturel modvind i de kommende år.“
2020 er gået ned som et transformerende år for Bitcoin, hvor virksomheder som Grayscale, PayPal, MicroStrategy og MassMutual omskriver fortællingen om digitale aktiver.

Crypto-pioner og ShapeShift-administrerende direktør Erik Voorhees mener, at magtfulde institutionelle spillere vil beskytte aktiver som Bitcoin fra regeringens overreach. Med store institutioner i spil danner Bitcoin-markedet et naturligt „bolværk“ mod påtrængende regler.

This entry was posted in Nachrichten Finanzen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.